Tante Pee

Een kei in visuele communicatie!

 
Verrassend, eigenzinnig, to the point… Tante Pee bedenkt, ontwerpt en maakt. Effectieve uitingen ontwikkelen vanuit een goed doordacht concept, daar ligt haar kracht. Hoogwaardige creatieve inbreng, een sterk conceptueel denkvermogen, grafische kwaliteit, persoonlijke aandacht, een flexibele instelling en oplossingsgericht werken zijn daarbij belangrijke kernwaarden.

Tante Pee (het creatieve gezicht van Nelleke Dikkerboom) is gespecialiseerd in grafische vormgeving en visuele communicatie en kunt bij haar terecht voor (bijvoorbeeld) het ontwikkelen van een ijzersterk concept, strategieën voor marktbenadering, een pakkende reclamecampagne, uw nieuwe logo of huisstijl, infographics, online identiteit en digitale media, pakkende ideeën voor retail, beurs en event, ontwerpen van verpakkingen, het ontwikkelen van folders, maar ook affiches, boeken of brochures.

Wilt u ook ‘wat anders’? Neem dan een kijkje op deze website om inspiratie op te doen en/of vrijblijvend contact op te nemen. En mocht u nog meer willen weten: een uitgebreide CV vindt u hier. Ook mijn LinkedIn profiel geeft veel aanvullende informatie.

Ik hoop van u te horen, wellicht tot binnenkort!

Tante Pee visuele communicatie: onderscheidend sinds 2001!