Foto-expositie Dierenkliniek Bornego

In de maanden juni t/m september 2017 exposeer ik met een selectie van mijn landschaps- en natuurfoto’s in de diverse ruimtes van Dierenkliniek Bornego in Nijehaske!

De expositie is inmiddels helemaal klaar. Kijk ook op www.easterskar.nl voor nadere informatie over een deel van de getoonde foto’s.

In de maanden juni t/m september 2017 exposeert Nelleke Dikkerboom-Bruin met een selectie van haar landschaps- en natuurfoto’s in de diverse ruimtes van Dierenkliniek Bornego in Nijehaske. In vrijwel alle beelden staat rust en verstilling centraal.

Nelleke is zelfstandig grafisch en conceptueel ontwerper, woont en werkt in Heerenveen. Fotograferen doet ze hobbymatig en ter ontspanning, voornamelijk landschappen en (creatieve) natuurfotografie. Ze gaat er dagelijks op uit, de natuur in met haar honden. Fotograferen is voor Nelleke vooral het in beeld brengen van datgene wat ze op die momenten ziet, voelt en ervaart.

Het Easterskar is een van haar favoriete plekken: momenteel werkt Nelleke aan een fotoboek over dit gebied en een deel van de getoonde foto’s zijn daaruit afkomstig. Voor meer informatie: www.tantepee.nl en ww.easterskar.nl.